Kydex Holster is een onderneming van MILE Gear. Onderstaand algemene informatie over MILE Gear.

MILE Gear is ontstaan in 2012 vanuit nut en noodzaak, veroorzaakt door de continuerende bezuinigingen binnen het Ministerie van Defensie en de Nationale Politie.

Van 2009 tot en met 2014 is onze oprichter, Lennart Peeters, zelf militair geweest bij de Koninklijke Marine en hij heeft aan der lijve ondervonden wat deze bezuinigingen doen met de kwaliteit en kwantiteit van het benodigde materiaal zoals kleding, schoenen en oog- en oor bescherming.

Als “gear freak” zoals dit in de militaire wereld wordt genoemd is hij altijd al zeer actief geweest in het vergaren van de juiste adressen en contacten voor deze uitrusting. En zo ontstond de situatie waarbij Lennart dikwijls werd benaderd door collega’s van binnen maar ook zeer zeker buiten de Koninklijke Marine voor advies.

Op een bepaald moment was het zelfs zo dat hij dusdanig grote hoeveelheden aan het bestellen was bij leveranciers over de gehele wereld dat er een mogelijkheid ontstond om dealer te worden van een aantal in Europa zeer gewilde merken. En zo is MILE Gear officieel van start gegaan in 2012.

MILE Gear richt zich op de individuele of kleine groep van militairen en wetshandhavers binnen de grenzen van Europa met haar assortiment van high end militaire uitrusting. Door middel van het aanbieden van in huis getest materiaal kunnen wij garanderen dat dit materiaal voldoet aan de veiligheidseisen van onze doelgroep.

Vanuit eigen ervaring als militair en thuisfront kennen wij de belangrijke taak die deze mensen hebben en wij zien het als onze persoonlijke missie om deze mensen in de gelegenheid te stellen om op missie te gaan in binnen- en buitenland, voorzien van de best beschikbare uitrusting.

Mocht u vragen hebben over kleding of uitrusting wat nog niet op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen wat we voor u kunnen doen.

Het KHNLD-Team

logo

Adres:
Kydex Holster NLD
Nijverheidstraat 4P
3144 CL Maassluis

Overige informatie:
Kydex Holster
e-Mail: [email protected]
Telefoon: 0031 (0)10 3030 800 - Ma/Vr: 0900-1700
KVK: 66377242
BTW: NL001302147B96
IBAN: NL39 INGB 0005 3253 94
BIC: INGBNL2A

Bank address: ING Bank N.V.
Foreign Operations
PO Box 1800
1000 BV Amsterdam